Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Blog

Schładzalniki do mleka

Specjaliści alarmują: O jakości bakteriologicznej mleka decyduje tempo schładzania mleka do temperatury poniżej krytycznej  10°C. Ważna jest również forma jego przechowywania nie może być wyższa niż  4°C. Wniosek z tego plynie taki im szybciej schłodzisz mleko tym będzie ono lepsze. A co za tym idzie? Wyższa jego cena.

Czytaj więcej
 Obowiązek rejestracji
Od  stycznia 2017 roku zmieniły się wymogi dotyczące okresowych przegląów urządzeń chłodniczych i klimatyzaycjnych. Przypomnijmy, że każde urządzenie chłodnicze i klimatyzacyjne wymaga obowiązkowej rejestracji i stanowi ono dodatkowe obciążenie finansowe dla rolników. Konieczność rejestracji jest wymogiem zarówno dla osób fizycznych, firm jak i grup producenckich.
Czytaj więcej

Dbamy o Twoją prywatność


Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z [Polityką dotyczącą cookies]. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel